Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به این که فرایند صدور پروانه ساخت محصولات غذایی و آشامیدنی به روز شد، از فعالیت سامانه «تیکت» برای ثبت سفارش مواد مواد اولیه خوراکی‌ها خبر داد.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدحسین عزیزی با اشاره به اینکه که در سال گذشته بیش از ۱۵۰۰ درخواست در صف رسیدگی صدور مجوز بودند، گفت: در حال حاضر درخواست صدور پروانه در سامانه IRC برای ورود مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی حداکثر طی ۲۴ ساعت پاسخ داده می‌شوند و این یعنی گامی بلند در راستای کاهش بروکراسی اداری و تحقق شعار جهش تولید در سالی که مزین به این شعار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اداره‌کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در راستای شفاف سازی، تکریم مراجعان و پیشگیری از مراجعات غیر ضروری، با توسعه فرآیندهای مربوط به سامانه‌ها و برنامه‌ریزی های داخلی، واردات مواد اولیه تولیدی برای فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، فرآیندهای پاسخگویی را از طریق سامانه «تیکت» فعال کرد.

بیشتر بخوانید: اصلی‌ترین نیاز‌های روحی افراد ناتوان جسمی و حرکتی چیست؟

وی افزود: تا پیش از این روند صدور مجوز ورود مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی بیش از یک ماه زمان می‌برد که در حال حاضر پاسخگویی به درخواست‌ها ظرف ۲۴ ساعت انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه به زودی میز خدمت الکترونیک جایگزین میز‌خدمت حضوری خواهد شد، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در حال ارتقاء پاسخگویی از طریق مسیرهای سامانه ای به منظور تسهیل و تسریع در پاسخگویی و جلوگیری از عدم حضور فیزیکی مراجعین از طریق تیکتینگ بوده که به زودی میز خدمت الکترونیک جایگزین میز‌خدمت حضوری می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت بهداشت صنایع غذایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت صنایع غذایی سازمان غذا و دارو غذایی و آشامیدنی مواد اولیه میز خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تأخیر در صدور پروانه ساختمانی تا شش ماه موجب ایجاد مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود، گفت: با تاخیر در صدور پروانه، سرمایه‌ای که قرار است از مردم گرفته شود، قفل است و نتایج موثری به‌دنبال ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا عباس حاج‌رسولی‌ها امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صدوسی‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان در تذکری با بیان اینکه تأخیر در صدور پروانه تا شش ماه موجب ایجاد مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود، اظهار کرد: شهرداران مناطق در این خصوص باید به‌صورت ویژه اقدام کنند و هر ماه روند اصلاح صدور پروانه را در منطقه فعالیت خود گزارش دهند.

وی افزود: با تأخیر در صدور پروانه، سرمایه‌ای که قرار است از مردم گرفته شود، قفل است و نتایج مؤثری به‌دنبال ندارد.

کد خبر 750788

دیگر خبرها

  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه