Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@00:22:38 GMT

رشد ۸۸ درصدی صدور پروانه کسب در گیلان

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۰۶۰۱

رشد ۸۸ درصدی صدور پروانه کسب در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت گیلان گفت: میزان پروانه‌های کسب صادره در زمینه تعداد پروانه‌های صنفی بیش از ۸۸ درصد رشد داشته‌ایم.

فرهاد دلق‌پوش در نشست ارزیابی بازرگانی داخلی سازمان صمت گیلان گفت: بر اساس آخرین آمار از کلیه شهرستان‌های استان بیش از ۲۹ هزار ۶۶۸  فقره پروانه کسب صنفی در گیلان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان پروانه‌های کسب صادره در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ در زمینه تعداد پروانه‌های صنفی بیش از ۸۸ درصد رشد داشته‌ایم.

دلق پوش از ایجاد اشتغال بیش از ۷۴ هزار نفر به تبع پروانه‌های صادر شده مذکور در حوزه صنفی اشاره و خاطرنشان کرد: علی‌رغم پروانه‌های کسب صنفی صادره فوق، تعداد ۶۴۹  فقره پروانه کسب ایثارگری نیز در یک سال گذشته صادر شده است که نسبت به سال ۹۸ که ۵۷۱ فقره صادر شده بود ۱۳ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد:هم اکنون در استان گیلان، بیش از ۱۲۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در مجموع در در حال فعالیت هستند.

دلق‌پوش، در ادامه از راه‌اندازی "سامانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید" برای ثبت درخواست های فعالان اقتصادی گیلان خبر داد و گفت: در راستای سرعت بخشی به امور فعالان اقتصادی و دسترسی آسان به ستاد و ساماندهی بهینه چالش ها و بررسی مطلوب مشکلات بخش تولید و خدمات راه اندازی شده است و در تمام نقاط کشور فعالان اقتصادی به راحتی می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند و در کمترین زمان ممکن به صورت بهینه و منظم به مشکلات رسیدگی خواهد شد.

رئیس سازمان صمت گیلان حمایت موثر، نظارت و بررسی دقیق تر چالش ها و مشکلات بخش تولید را از اهداف دیگر این سامانه برشمرد و اظهار داشت: کلیه فعالان اقتصادی به ویژه صنعتگران و معدنکاران و تلاشگران حوزه کشاورزی (صنایع تبدیلی) و گردشگری می توانند به آدرس سامانه tashil.stsm.ir  مراجعه نمایند و برای ثبت مشکلات مرتبط با دستگاههای زیربنایی نظیر؛ منابع طبیعی، محیط زیست، بدهی‌های معوق آب، برق، گاز و درخواست تسهیلات بانکی، استمهال و تامین نقدینگی برای راه اندازی و تکمیل طرح های نیمه تمام اقدام کنند.

دکتر دلق پوش تاکید کرد: نماینده بانکها و کلیه دستگاههای عضو کارگروه طی نشستی در محل سازمان صمت گیلان، نسبت به فرایند کار با سامانه توجیه و سطح دسترسی به آنها داده شده است و به کلیه درخواستهای ثبت شده در سامانه مذکور، پاسخ روشن و شفاف داده خواهد شد.

گفتنی است پیش از این فعالان اقتصادی می بایست در حوزه‌های مختلف استان به دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع در محل سازمان صمت به صورت حضوری با مدارک و مستندات مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت می کردند تا در کارگروه، بررسی و مطرح گردد که با راه اندازی این سامانه دیگر نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان و اتلاف زمان نیست.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پروانه کسب اصناف سازمان صمت گیلان فعالان اقتصادی راه اندازی پروانه کسب صادر شده دلق پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۰۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم

 مجید متین‌فر ،معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم  در گفت‌وگویی پیرامون موضوع ساختمان به کد نوسازی ۳۶-۱۸۸-۴۰۲-۴ اظهار کرد: صدور پروانه ساخت این بنا در دوره قبلی مدیریت شهرداری قم و بین سال‌های ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ و دقیقاً مطابق با رأی کمیسیون ماده ۵ استان قم صادر شده است که کمیسیونی در سطح مدیریت عالی استان بوده و شهرداری تصمیم‌سازی در آن ندارد.

وی صدور پروانه ساخت بنای این ساختمان را در ۳ طبقه منفی با ۱۰۰ درصد سطح اشغال به‌منظور پارکینگ و ۱۱ طبقه روی پیلوت با ضریب اشغال ۵۰ درصد برای کاربری مسکونی عنوان کرد و افزود: براساس صورت‌جلسات کمیته طرح تفصیلی اداره کل راه و شهرسازی استان و مطابق بند ۱۳ کمیسیون ماده پنج مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۲، برابر حداکثر ۵۰ درصد عرصه اولیه و تعداد حداکثر ۳۴ واحد مسکونی و با رعایت تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز و مطابق ضوابط و مقررات در این پلاک پروانه ساخت توسط شهرداری قم در پنجم شهریورماه ۱۳۹۳ صادر شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم در ادامه شکایت مجموعه جامعه‌الزهرا از این مجتمع در منطقه ۴ شهرداری قم مربوط به سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال ۱۴۰۰ شکایتی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا به شهرداری منطقه ۴ واصل شد که درخواست جلوگیری از ادامه کار ساختمان فوق را به علت ارتفاع و تعداد طبقات داشته که با طرح این شکایت و بلافاصله ورود شهرداری قم، ابتدا میزان تخلفات در سطح اشغال به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شد که در نهایت منجر به رای جریمه برای صاحب ملک شد.

متین فر ابراز کرد: در خصوص مشرفیت ملک و رفع آن برابر ضوابط و مقررات پایان کار و مقررات ملی ساختمان نیز تعهدنامه کتبی و محضری از مالک ساختمان اخذ گردید تا تمامی این موارد رفع شود و قطعا در زمان اخذ پایان کار نیز تمامی ضوابط و مقررات دقیقاً بررسی خواهد شد و تا رفع آن هیچ‌گونه پایان کاری صادر نخواهد شد.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری