Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با راه اندازی سامانه صدور مجوز پروانه‌های ساخت تولید محصولات غذایی، صدور مجوز‌های تولید از چند ماه به چند دقیقه کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو به منظور حمایت از تولید و مانع زدایی، این سامانه را راه اندازی و از ماه بعد با اولویت بندی گروه‌های مواد غذایی قابل بهره برداری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این بخش از سامانه‌ها مدت 2.5 سال برای طراحی و اجرا زمان برده است، در گذشته این کار به صورت فیزیکی انجام می‌شد و متقاضی‌های تولید، درخواست‌های خود را به صورت کاغذی به معاونت‌های غذا و دارو تحویل می‌دادند که پس از بررسی کارشناسی و طرح در کمیته‌های تخصصی، مجوز‌های لازم صادر می‌شد که پروسه‌ای زمانبر بود و تولید در انتظار مجوز معطل می‌شد، اما با استفاده از سامانه جدید که به زودی قابل بهره برداری خواهد بود، صدور مجوز‌ها از همان محل واحد تولیدی و با دسترسی مسئول فنی از طریق سامانه TTAC در عرض چند دقیقه صادر خواهد شد.
این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که به وزارت بهداشت اجازه میدهد از طریق مدیریت داده‌های دریافتی و با توجه به بهره برداری از سایر سامانه‌های TTAC مانند سامانه‌های ارزیابی و نظارت و سامانه‌های بازرسی از طریق دریافت اطلاعات و کنترل اطلاعات اقدام به ارزیابی و نظارت‌های لازم کند.
با توجه به راه اندازی سامانه مذکور تمامی معاونت‌های غذا و دارو در قالب کارگروه‌های تخصصی اقدام به بررسی و ورود اطلاعات به این سامانه‌ها خواهند کرد که بالغ بر 1000 کارشناس در مجموع در قالب کارگروه‌های تخصصی اقدام به ورود اطلاعات اولیه می‌کنند که این امر باعث تمرکز زدایی شده و عملا تفویض از ستاد به معاونت‌های غذا و دارو صورت می‌گیرد.
معاونت‌های غذا و دارو با توجه به صنایع تخصصی متمرکز در آن معاونت گروه‌های تخصصی مربوط به فرآورده‌های مذکور را تشکیل و اطلاعات اولیه سامانه‌ها را تکمیل خواهند کرد به گونه‌ای که در زمان مراجعه متقاضی به سامانه امکان صدور پروانه‌های ساخت به چند دقیقه کاهش یافته است.
کاهش مؤثر زمان رسیدگی به درخواست‌ها و تسهیل یکسان سازی رسیدگی به درخواست‌ها نیز از نتایج بهره برداری از این سامانه‌ها خواهد بود.
از سایر اهداف محقق شده از طریق، راه‌اندازی سامانه صدور پروانه تولید، ایجاد شفافیت بدور از هرگونه ابهام و حذف هرگونه عناصر واسطه جهت پیگیری مجوز‌ها است. از اهداف دیگر این سامانه یکسان سازی عناوین فرآورده‌ها در کل کشور در محصولاتی تولیدی و وارداتی خواهد بود.
با راه اندازی این سامانه و تشکیل کارگروه‌های تخصصی ضوابط و ویژگی‌های کلیه فرآورده‌ها نیز دسترسی بهتر و شفاف‌تر خواهد داشت.
لازم به ذکر است سامانه IRC در همایش روز جهانی ایمنی غذایی با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه معاونت های غذا و دارو بهره برداری راه اندازی سامانه ها مجوز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،بر اساس اعلام درگاه ملی مجوزها استان‌های  بوشهر،  مرکزی و سمنان در قعر جدول رتبه‌بندی استان‌ها در حذف مجوز‌های کاغذی قرار دارند.

همچنین به گفته رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد میزهای  خدمت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت، آخرین روز مهلت قانونی تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا، درسراسر کشور از جمله در بازار بزرگ تهران و چند ایستگاه مترو از جمله  تجریش، امام خمینی (ره)، ۱۵ خرداد، امام حسین (ع)، میدان ولی عصر (عج) دایر است.

بر اساس قانون همه دارندگان مجوز‌های کاغذی باید مجوز‌های خود را تبدیل به شناسه یکتا کنند و  از ۲۵ اردیبهشت مجوز‌های کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.

آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند ،می‌توانند با گوشی همراه خود و یا با مراجعه به میز‌های خدمت فقط با ورود ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوز‌ها «mojavez.ir»، به سرعت و رایگان مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

 

دیگر خبرها

  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد