Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودرزی گفت: در استان خراسان شمال طی سال ۱۴۰۰ در حوزه آبزی پروری ۱۵ فقره پروانه بهره برداری و هفت فقره مجوز بهسازی، نوسازی و تاسیس مزرعه آبزی پروری صادر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن گودرزی، مدیر صدور پروانه واحدهای تولیدی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان شمالی در گفت و گو با عصراترک اظهار کرد: طی سال 1400 در حوزه آبزی پروری در استان 11 فقره موافقت اصولی همچنین هفت فقره مجوز بهسازی، نوسازی و تاسیس مزرعه آبزی پروری در استان صادر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گودرزی همچنین بیان کرد: طی سال 1400 در حوزه آبزی پروری استان 15 فقره پروانه بهره برداری صادر شدند.

وی در بخش دیگری از سخن خود درباره فرآیند صدور مجوزهای آبزی پروری و تمدید پروانه آن عنوان کرد: صدور مجوز آبزی پروری، دام و طیور در سطح کشور تحت ماده 5 قانون نظام جامع دامپروری که به نظام مهندسی کشاورزی واگذار شده است، انجام می شود.

گودرزی گفت: دستورالعمل اجرایی و اصلاحات بعدی آن به سازمان نظام مهندسی کشاورزی ابلاغ شده است که برای صدور مجوزها برای آبزی پروران و دامپروران از این دستورالعمل پیروی می شود.

وی گفت: مبتنی بر این دستورالعمل موافقت اصولی شش ماه اعتبار دارد و شش ماه نیز تمدید می شود.

این مدیر افزود: صدور جواز تاسیس دو سال اعتبار دارد و دو سال نیز تمدید می شود.

وی همچنین بیان کرد: پروانه بهره برداری نیز هر چهار سال تمدید می شود تا شرایط فنی و بهداشتی واحد بررسی شود.

گودرزی خاطرنشان کرد: این نهاد در زمینه دریافت مجوزها تمامی توضیحات را به متقاضیان ارائه می دهد تا آنان از شرایط آماده سازی واحد و نحوه دریافت مجوزها آگاه شوند.

وی در ادامه با تصریح بر این مطلب که طول دوره زمان بری صدور مجوزها وقتی بیشتر می شود که یک جای کار نقص داشته باشد، عنوان کرد: تامین آب از مهمترین دغدغه ها و موانع اصلی در صدور به موقع مجوزها است.

مدیر صدور پروانه واحدهای تولیدی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان شمالی گفت: متقاضی ابتدا درخواست دریافت مجوز را ارائه می دهد سپس به دنبال تامین منبع آبی می رود، درحالیکه اول باید دستگاه های ذی ربط منابع آبی قابل دسترس برای واحدهای تولیدی دامی، شیلات و طیور را تعیین تکلیف کنند تا متقاضی با علم به آن نسبت به ارائه تقاضا برای راه اندازی واحد تولیدی اقدام کند.

علاوه بر آن، وی صلاحیت اقتصادی متقاضی را علتی دیگر در زمینه طولانی شدن صدور مجوزها بیان کرد و افزود: بسیاری از متقاضیان نسبت به دریافت مجوز اقدام می کنند به امید اینکه بتوانند تسهیلاتی قرض الحسنه دریافت کنند تا واحد تولیدی را ایجاد کنند.

گودرزی همچنین نقص مدارک و بی سوادی و یا کم سوادی شماری از متقاضیان از نحوه ثبت نام الکترونیکی برای تقاضا در زمینه صدور و یا تمدید مجوز را از دیگر علل طولانی شدن صدور مجوزها و یا تمدید پروانه بیان کرد.

وی در ادامه با تصریح بر این مطلب که باید تدبیری شود تا استعلامات برای صدور مجوزها کمتر دریافت شود، عنوان کرد: دولت بر روی این موضوع تاکید کرده است که البته تا حدودی نیز از سخت گیری ها در زمینه صدور مجوزها کمتر شده است.

با این وجود، مدیر صدور پروانه واحدهای تولیدی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان شمالی تاکید کرد: باید سامانه ملی برای انجام استعلامات برای صدور مجوز طراحی و راه اندازی شود که در دستور کار دولت است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی کشاورزی پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی صدور مجوزها دریافت مجوز آبزی پروری صدور مجوز طی سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم، حسین بهبودی، مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی _ مردمی گفت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در این سازمان که طی بخشنامه‌ای به استان‌ها نیز ابلاغ شده است، تمامی تشکل‌های قرآنی مردمی اعم از مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت برای تمدید پروانه فعالیت خود می‌توانند اصل پروانه‌های فعالیت منقضی شده یا در آستانه انقضا را مستقیماً و بدون واسطه به سازمان دارالقرآن الکریم ارسال و حداکثر یک هفته بعد، پروانه جدید و تمدید شده را در محل تشکل قرآنی خود دریافت کنند.

وی تصریح کرد: این اقدام برای تسریع در تمدید پروانه‌های فعالیت تشکل‌های مردمی و جلوگیری از تبعات ناشی از تاخیر در دسترسی به پروانه فعالیت دارای تاریخ اعتبار صورت گرفته است. همچنین در صورت تمایل تشکل‌های قرآنی، همچنان دفاتر تبلیغات اسلامی و نیز اتحادیه‌های استان‌ها در سراسر کشور نسبت به دریافت پروانه‌های فعالیت نیازمند تمدید و ارسال آن‌ها به سازمان دارالقرآن الکریم اقدام می‌کنند.

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم افزود: اصلاحات متعددی بابت تسهیل و تعدیل فرایند صدور مجوز به تشکل‌های قرآنی صورت گرفته که به تدریج و پس از طی مراحل آزمایشی، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • میدان عرضه دام زنده در نانواخانه شهرکرد احداث می‌شود
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری