Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول میرباقری گفت: کارگروهی در حوزه بافت فرسوده ایجاد شده، در مرحله نخست، سه پهنه مناسب را برای اجرای بازآفرینی انتخاب کرده‌ایم. سعی داریم که حدود هشت درصد از تسهیلات مسکن ملی را در بافت فرسوده اصفهان به کار ببریم.

او می گوید: بافت تاریخی اصفهان به عنوان هفتمین شهر تاریخی جهان، بیش از ۴۰ سال بدون متولی است، با نامه‌نگاری‌های انجام شده درصدد هستیم که به زودی مسئول و متولی این بافت در اصفهان مشخص و جبران ناکارآمدی سال‌های گذشته انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان، شروع پروژه محور گردشگری سلامت در حوزه احیای بافت تاریخی نیز انجام شده است، همچنین جذب سرمایه‌گذار در دستور کار است و از فعالان این حوزه به‌زودی تقدیر خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان می گوید: در حوزه شهرسازی الکترونیک، صد‌ها خیر و برکت برای مردم وجود دارد. این سیستم مشتمل بر ۳۵ بخش از جمله صدور پروانه، شهرنما، پلیس ساختمان و برون‌سپاری است که در شهرداری اصفهان در حال انجام است. مردم در هر نقطه از شهر و کشور می‌توانند از طریق این سامانه اقدامات خود را انجام دهند.

او معتقد است: ارتقای سرای هشت به ۱۰ در سال جدید، با سرعت در حال پیش‌روی است، این سامانه با حضور کارشناسان، در معاونت شهرسازی در حال انجام است و مدارک، به شرکت پیمانکار تحویل داده شده و صدور پروانه ساختمانی در این سامانه در حال انجام است. امسال در منطقه هفت تست نهایی پروانه انجام و بعد از اعتبارسنجی در مناطق دو و شش این سامانه به‌کارگیری می‌شود.

میرباقری گفت: به زودی پروانه دو مرحله‌ای در اصفهان صادر می‌شود و شهروندانی که مدارکشان آماده باشند در کمتر از ۲۴ ساعت پروانه ساختمانی خود را دریافت خواهند کرد. پس از تکمیل فرایند صدور پروانه، درخواست سفت‌کاری و پایان‌کار نیز روی سامانه سرای ۱۰ پیاده‌سازی و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بافت تاریخی اصفهان بافت فرسوده شهرداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد

استان‌های مرکزی، بوشهر، ایلام، سمنان و کردستان در قعر جدول رتبه‌بندی استان ها در حذف مجوزهای کاغذی قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین تعداد حذف پروانه کسب کاغذی در استان های تهران 82,507 هزار و خراسان رضوی با 37,775 و گیلان با 32,616 انجام شده است.

 بالاترین درصد تبدیل حذف پروانه کسب کاغذی در استان های لرستان با 41٪ و گیلان با 30٪ و چهارمحال و بختیاری با 27٪ انجام شده است.

بر اساس حکم تبصره 7 ماده 1 قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

️همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، #رایگان و #غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه